AcasăContemporan

Alimente contemporane de primăvară pentru paleta modernă

Primavara asta nu te teme! Dacă aveți nevoie de câteva indicații pentru a face alimente pentru a satisface cerințele de gătit vegan, fără gluten și fusion, atunci bucurați-vă de sugestiile noastre de mai jos. Indiferent de dietă, acest ghid vă va permite să vă bucurați de a găti alimente sănătoase și hrănitoare chiar și pentru cei mai agitați dintre oaspeți!

Ce alimente de primăvară contemporane satisfăcătoare există?

Iată câteva alimente de primăvară contemporane satisfăcătoare de care trebuie să luați în considerare:

  1. Rule de primăvară umplute cu legume proaspete și ierburi precum morcovi, castraveți și mentă.

  2. Somon la grătar sau prăjit cu o parte din legume de primăvară, cum ar fi sparanghel sau bulbi de usturoi prăjiți.

  3. Un bol de cereale cu quinoa, legume de primăvară prăjite și un sos aromat precum tahini sau salsa.

  4. Guacamole cu mazăre de primăvară cu avocado, suc de lămâie și coriandru.

  5. Se prăjește legume de primăvară cu tofu, orez și sos de soia și ghimbir.

  6. O frittata de legume de primăvară cu anghinare, roșii cherry și brânză de capră.

  7. Pizza la grătar cu toppinguri de sezon, cum ar fi rampe, sparanghel și brânză de capră.

  8. O salată de quinoa cu legume de primăvară, brânză feta și o vinegretă de lămâie.

Aceste alimente de primăvară contemporane sunt atât delicioase, cât și hrănitoare, făcându-le o alegere excelentă pentru o masă satisfăcătoare.

Contemporan Idei pentru primăvară
Salată Contemporană Nicoise

Salata contemporan Nicoise ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 352 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ardei, praf de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată Waldorf Contemporană, Cocktail Contemporan De Creveți, și Caserola Contemporană Cu Ton-Tăiței pentru rețete similare.

Cocktail Contemporan De Creveți

Cocktail-ul contemporan de creveți este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de avocado, ghimbir r.mul, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cocteil de creveți, ananas și Avocado (Cocktail de Camarones con pi 8uma y Aguacate), Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha pentru rețete similare.

Caserola Contemporană Cu Ton-Tăiței

Caserola contemporană de ton-tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 375 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de paste alfredo, pesmet, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caserola Contemporană Cu Ton-Tăiței, Caserola cu tăiței de ton III, și Caserola Cu Tăiței De Ton I.

Caserola Contemporană Cu Ton-Tăiței

Caserola contemporană de ton-tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de paste alfredo, ciuperci, paste fusilli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Tăiței De Ton, Caserola Cu Tăiței De Ton 2.0, și Caserola Cu Tăiței De Ton.

Videoclipuri pentru a face mâncare de primăvară în stil diferit Contemporan
Bucătărie contemporană: 48 de ore Sous Vide Galbi, vițel și amp; Reducere Galbi Mâncare coreeană modernăAstăzi, este partea 2 a videoclipului meu galbi jjim! Am făcut galbi într-un stil de bucătărie contemporan. În această bucătărie coreeană modernă, m-am schimbat...
Cea mai bună mâncare contemporană din Goa Black Market Episodul S2 E12 The Big ForkersShanky a spus în cele din urmă da la Veggies T&C's Applied, iar Sid și-a aranjat glam cu o nouă pereche de pantaloni. Ca de obicei, am rupt...
Bucătărie Contemporană.1.Somon curat cu sos de mango sphere 2.Deconstruit "khao kluk kapi"
Master în patrimoniul alimentar contemporan
Sfaturi și trucuri pentru a crea Contemporan pentru Spring
Idei suplimentare de meniu legate de primăvară Contemporan